Ulrika Skogby - pedagog och sångerska

Pedagogen
Jag har undervisat som sångpedagog i 23 år och röst- och talpedagog i 18 år. Jag har erfarenhet från undervisning på bl.a. Balettakademien, Stockholms Stadsteater, Uppsala International Summer Session, grundskolan och i privat verksamhet.

Jag är utbildad på Berklee College of Music där jag fick en Bachelor of Music i sång och scenframställning. Därefter gick jag en tvåårig påbyggnadsutbildning från Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) i röst- och talpedagogik.

Privat har jag studerat sång och metodik för många fantastiska pedagoger, bl.a. Vivian Reed, Bob Stoloff, Rhiannon Watson, Neil Semer och Brian Gill. 

Jag deltar regelbundet på seminarier inom mitt ämne och håller mig uppdaterad om den senaste sång/röstforskningen. Jag är medlem i Logonomförbundet, Röstakademin, Röstfrämjandet.
 

Sångerskan/Artisten
Som sångerska och artist har jag varit verksam i många år och producerat ett flertal föreställningar med musik och stå upp som uppmärksammats i media. Uppträder ofta i olika konstellationer, solo, duo, trio. Just nu uppträder jag med en föreställning med jazz, visa, grekiska låtar, pop och då jag i mellansnacken vänder och vrider på begreppet "auditions." Det är både kul och tänkvärt och låtarna levereras med uttryck, närvaro, energi och känsla.

För att boka denna föreställning - hör av er via kontakt.