Ulrika Skogby - pedagog och sångerska

Pedagogen
Jag har undervisat som sångpedagog i 25 år och röst- och talpedagog i 20 år. Jag har erfarenhet från undervisning på bl.a. Balettakademien, Stockholms Stadsteater, Uppsala International Summer Session, grundskolan och i privat verksamhet.

Jag är utbildad på Berklee College of Music där jag fick en Bachelor of Music i sång och scenframställning. Därefter gick jag en tvåårig påbyggnadsutbildning från Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) i röst- och talpedagogik. Under 2021-2022 har jag utbildat mig till Mindfulnessinstruktör.

Privat har jag studerat sång och metodik för många fantastiska pedagoger, bl.a. Vivian Reed, Bob Stoloff, Rhiannon Watson, Neil Semer och Brian Gill. 

Jag deltar regelbundet på seminarier inom mitt ämne och håller mig uppdaterad om den senaste sång/röstforskningen. Jag är medlem i Logonomförbundet, Röstakademin, Röstfrämjandet.
 

Sångerskan/Artisten
Som sångerska och artist har jag varit verksam i många år och producerat ett flertal föreställningar med musik och stå upp som uppmärksammats i media. Jag uppträder ofta i olika konstellationer och min musik finns på Spotify, Youtube, Apple music och andra plattformar. Välkomna att lyssna mer där!


Aktuellt
Nyligen har jag haft två slutsålda konserter på Musikvalvet Baggen, Svartmangatan 27 i gamla stan i Stockholm. Med på scenen var Birgitta Henriksson på piano och Toffe Ling på bas. Sångerskan Ebba Camitz gästade oss senast på några låtar. I höst kör vi igen, lördagen den 22 november. 
Varmt välkomna då!
Boka biljett på www.musikvalvet.se.