Här läser du om min sångundervisning

Jag erbjuder privata sånglektioner på alla nivåer i Stockholm City och har en fin studio nära Hötorget. Jag har lång erfarenhet som sångpedagog/röstcoach och undervisar barn, ungdomar och vuxna.  I mitt arbete är det viktigt att mina elever känner sig fria att uttrycka sig på olika sätt. Jag strävar efter att skapa en tillåtande undervisningsmiljö där alla är välkomna.

I menyerna kan du läsa mer utförligt om vad jag erbjuder inom privata sånglektioner, kurs i masterclass för sångare och även om den metodik/sångteknik jag arbetar med.

För info om priser på enstaka sånglektioner, sånglektionspaket, presentkort: se priser.

För andra frågor och tidsbokning – hör av er via kontakt.

Varmt välkommen till Hötorgets sångstudio!

Privata sånglektioner


De flesta av mina sångelever sjunger pop, rock, soul, r&b, musikal, jazz, visa. Sångtekniken du arbetar med förenar grundläggande klassisk teknik (Bel Canto) med övningar från modern röstforskning inom pop/rock/jazz/musikal. En del av övningarna utgår ifrån talet för att hitta en naturlig inställning och en bra tonplacering.

Du tränar på att få en bra andningsteknik som gör dig uthållig, att utveckla din klang, att utöka ditt omfång. Du gör övningar som stärker och jämnar ut dina olika register. Vissa elever vill träna på att stärka sitt personliga uttryck och sin scenframställning. 

Privata sånglektioner är antingen 45 min eller 60 min långa.

Läs mer här om privata sånglektioner. 

Sångprov/Auditions

Planerar du att göra en audition? Eller att söka till en sångutbildning t ex Kulturama, Rytmus, Södra Latin, Kungsholmens gymnasium? Ska ditt barn söka till Adolf Fredriks musikklasser?

För att ha en chans att gå vidare i en auditionprocess måste du vara mycket väl förberedd, oavsett vad du söker till.

Hos mig har du möjlighet att finslipa på ditt sångprov och få feedback som gör dig säker inför sökningen.

En lektion är 45 eller 60 min.

Läs mer här om
sångprov och auditions. 

 

Adolf Fredriks Musikklasser

I många år har jag coachat barn, både individuellt och i grupp, som söker till Adolf Fredriks Musikklasser. En hel del av de barn jag har coachat har kommit in på skolan. 

Många föräldrar hör av sig på hösten inför provet till Adolf Fredriks Musikklasser och därför är det bra att vara ute i väldigt god tid för bokning av både privata lektioner och gruppundervisningen.

För frågor och anmälan hör av dig via kontakt. 

Läs mer här om coachning inför Adolf Fredriks Musikklasser. 

Gruppundervisning inför prov till Adolf Fredrik

HT 2016 startade jag upp den första gruppundervisningen inför provet till Adolf Fredriks Musikklasser vt 2017. Det blev mycket lyckat och flera av barnen kom in på skolan. Varje höst sen dess har jag erbjudit denna kurs.
HT 2019 startar nya grupper! 

Vi går igenom och tränar på provets alla olika gerhörsmoment och vi tränar på sångerna.

För frågor om gruppundervisningen: hör av dig via
kontakt. 

Läs mer här om gruppundervisningen inför prov till Adolf Fredriks Musikklasser. 

 

Presentkort på sånglektioner

Överraska någon med ett presentkort på sånglektioner!
Det är en garanterad rolig upplevelse som som räcker länge. 

Alla lektionspaket och enstaka lektioner kan säljas som presentkort. Ni väljer hur många lektioner ni vill ge bort. Jag skickar
sen presentkortet till er via mail. Snabbt och smidigt.

Vid köp av presentkort – ring eller maila via kontakt.

Deltagare på elevkonsert

Varje termin arrangerar jag elevkonserter då allmänheten och vänner bjuds in för en kväll med bra musik. En del av mina elever erbjuds att delta på denna konsert. Det gäller främst de som har kommit på lektioner under en längre tid och elever som gått på kurser hos mig.